Topsöğüt Akpınar ilkokulu
TOPSÖĞÜT MAH. CEMLİK CAD. TOPSÖGÜT AKPINAR ILKOKULU BLOK NO: 67 YEŞİLYURT / MALATYA

VİZYON

İstiyoruz ki Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli ,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, İstiyoruz ki, Okulumuzda sevgi ve saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun, İstiyoruz ki, Okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun. İstiyoruz ki, Okulumuzda çalışanlar doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın. İstiyoruz ki, Okulumuzda çalışanlar sorumluluklarını ve gerekleri yerine getirmede endişeleri olmasın İstiyoruz ki, Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın İstiyoruz ki, Öğrencinin yeteneğini en üst düzeyde kullanabilmesine imkân veren, Farklı olmayı göze alabilen Toplumsal duyarlılığı olan, Esnek düşünebilen Başkalarının da fikrine saygılı olabilen Hayal gücünü kullanabilen Farklı pencerelerden bakan ve düşünebilen Toplumda birlikte yaşamanın sorumluluğunu duyan Öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi birinci hedefimizdir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Biz, birbirimizi toplumun sürekli değişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde yüreklendirmek için çaba sarfederiz. Biz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı sorumluluklar alır ve verimli bir şekilde çalışırız Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Her öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz Biz farklıyız, kadro olarak yetenekli, enerjik, heyecanlı ve üretkeniz

Öğretim Şekli :normal

normal